Agenda

Toeristische Trend Tour naar San Sebastián 3-6 nov

Van 3 t/m 6 november gaat de Toeristische Trend Tour naar San Sebastián in Baskenland. San Sebastiàn kenmerkt zich door de hoge culinaire standaard met maar liefst 16 sterren zaken, waarvan 9 zelfs 3 sterren hebben. Daarnaast is de Baskische versie van de Spaanse tapas een begrip: pintxos. De oude stad is dan ook bij uitstek de plaats waar we in de vele pintxos bars deze creaties kunt proeven en beleven.

Tijdens deze studiereis ontstaan nieuwe connecties en worden bestaan hechter. Anderzijds doe je kennis en inspiratie op daar waar je normaal nooit achter de schermen kunt kijken.

Programma

  • bezoek aan Basque Culinary Center, opgericht door de Mondragon Universiteit en een groep prominente Baskische chefs. Dit is de plek waar ook het idee voor FoodLab Limburg is ontstaan!
  • boottocht langs alle hotspots van Bilbao
  • een bezoek aan een authentiek ciderhuis
  • daarnaast ga je natuurlijk proeven, ruiken en ervaren hoe culinair Baskenland zich van zijn beste kant laat zien!

Voor wie is deze studiereis bedoeld?

Deelname aan de Toeristische Trend Tour is voor ondernemers, bestuurders en directieleden van bedrijven/organisaties en onderwijsinstellingen op het gebied van toerisme, gastronomie, streekproducten, wellness en sociale innovatie.

Wat is geregeld?

De reis is volledig verzorgd: vluchten, vervoer, excursies en rondleidingen, overnachtingen en diners.

Jouw investering

Kosten bij 1 persoon € 900 excl. btw, voor personen die samen een 2-persoonskamer boeken is de totaalprijs € 800 excl. btw per persoon.

Meer info en aanmelden

Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet om contact op te nemen.
Ook om je aan te melden neem je contact op via info@aenaprojectontwikkeling.nl of telefonisch met André Köppen: 06-224 102 71

Update

Mis niets, en meld je aan voor de FoodLab Update!

Sluit Menu