Agenda

Het nieuwe jaar in…

Het jaar 2020 zit erop, de laatste oliebol is gegeten en de kerstboom is weer ontdaan van zijn ballen. Tijd om de draad weer op te pakken.

En dat willen we onder meer doen met een ondernemersbijeenkomst.
Op donderdag 14 januari om 10:00 uur hebben we daar een uur voor gepland. Helaas nog wel van achter je laptop vragen we je mee te praten en te denken over het thema ‘Wat heeft Corona jou gebracht?’
Voorstel voor dit thema werd tijdens de laatste meeting geopperd en daar geven we graag gehoor aan. Wellicht is er tegen die tijd ook iets meer bekend omtrent eventuele versoepelingen die we dan meteen kunnen bespreken?

Wil je hierbij aanwezig wilt zijn maar heb je geen uitnodiging per mail gekregen? Stuur even een bericht naar tacovanderbijl@foodlablimburg.nl, dan stuur ik je de link!

Graag tot volgende week!

Online ondernemersbijeenkomst. Thema: Binden en Boeien van je medewerkers.

Op maandag 14 december aanstaande organiseert FoodLab Limburg weer een virtuele bijeenkomst. De online meeting start om 10:00 uur en zal naar verwachting een uurtje duren. We nodigen hierbij alle horecaondernemers in Limburg uit om mee te denken en te praten over het thema ‘Binden en Boeien van je medewerkers. Ook jij kunt erbij zijn door gebruik te maken van deze link

Wees erbij, want samen moeten we het doen!

Tweede online ‘rondetafelgesprek’

Tijdens deze lastige periode waarin niets meer is zoals het was wil FoodLab Limburg toch graag contact houden met de aangesloten horecabedrijven. Hiervoor plannen we rondetafelgesprekken.

De eerste stond gepland op vrijdag 13 november. Die dag ‘ontvingen’ wij in de ochtend een aantal ondernemers uit het noorden en midden van Limburg, met wie we het gesprek aan zijn gegaan. Belangrijkste onderwerp was de Corona-crisis en hoe je daarmee omgaat nu je voor de 2de keer gedwongen werd om je zaak te sluiten.

Komende week, op vrijdag 20 november 2020, nodigen wij ondernemers uit het Zuid Limburg uit . Wij hebben die dag naast een ochtendsessie van 10:00 tot ongeveer 11:00 ook een middagsessie vanaf 14:00uur. En de plaats van handeling is gewoon thuis achter je computer of laptop. Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen maar wil je er wel graag bij zijn? Stuur dan even een bericht naar tacovanderbijl@foodlablimburg.nl.

 

Eerste online ‘rondetafelgesprek’

Tijdens deze lastige periode waarin niets meer is zoals het was wil FoodLab Limburg toch graag contact houden met de aangesloten horecabedrijven. Om die reden nodigden we vrijdag 13 november horecaondernemers uit het noorden en midden van Limburg uit om met elkaar het gesprek aan te gaan. Thema’s als ‘Hoe beleef jij deze periode en hoe ga je deze Corona-crisis te lijf’, ‘Hoe houd je het hoofd boven water houden nu je voor de tweede keer gedwongen wordt je bedrijf te sluiten en welke tips er zijn voor collega’s’ kwamen aan bod. Maar ook stelden wij de vraag waar FoodLab Limburg de ondernemers juist nu mee kan ondersteunen!

We kijken terug op een bijzonder prettige bijeenkomst en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Volgende week vrijdag 20 november hebben we een zelfde rondetafelgesprek gepland voor de ondernemers uit het zuiden van Limburg. Als je erbij wilt zijn meld je aan via de uitnodiging in de eerdere nieuwsbrief. Of stuur een bericht naar tacovanderbijl@foodlablimburg.nl

 

 

 

De BBB is helaas afgelast

Helaas heeft de organisatie toch moeten besluiten om de BBB 2020 te annuleren. Erg jammer natuurlijk, er komt echter wel iets anders. Wat, dat is nog een verrassing. Ook denken we na hoe we de studenten wedstrijden kunnen organiseren zodat er toch aandacht is voor het jonge talent in de provincie. We houden je op de hoogte.

Update

Mis niets, en meld je aan voor de FoodLab Update!

Sluit Menu