Agenda

“Wie bakt straks de biefstuk als de horeca opent?”

Onder deze kop staat vrijdag 9 april om 10:00uur een ondernemersoverleg ‘Roermond en Omgeving’ gepland.
Inzet van deze vergadering is het samenwerken in zijn algemeen, het belang van opleiden en het belang van goed geschoold personeel in de regio. Deze bijeenkomst zal bijgewoond worden door wethouder Angely Waajen en Ferdinand Pleyte van de gemeente Roermond.
Aanmelden kan door middel van het versturen van een email aan André Duijghuisen: a.duijghuisen@rocgilde.nl. Vervolgens ontvangt u een uitnodiging met daarin een link voor de online sessie.

#FoodLabLimburg #samenwerken #opleiden

and action!

Naar aanleiding van onze vorige bijeenkomst, waarin het UWV ons een update van de arbeidsmarkt gaf, werd het belang van een positieve uitstraling van onze branche onderstreept. Dat gaat ons allemaal aan en daar hebben we jullie hulp bij nodig. We hebben daarvoor een idee uitgewerkt en willen dat, in de bijeenkomst van volgende week donderdag 11 maart om 11 uur, met jullie delen.

Heb je onze nieuwsbrief niet hebben ontvangen (check hiervoor ook even je spambox en mocht de mail daarin terecht gekomen zijn moet je het mailadres even aanmerken als vertrouwd), kan je mij een mailtje sturen. Dan stuur ik je een link voor deze meeting.

Zien we elkaar tijdens de volgende ondernemersbijeenkomst op 11 maart aanstaande?

Ben jij er ook bij?

Want op donderdag 11 februari om 11:00 uur hebben wij weer een ondernemersbijeenkomst gepland.
De laatste meeting had als thema ‘Wat heeft Corona jouw gebracht?’ en werd goed bezocht! Het onderwerp voor de volgende sessie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Stuur mij even een mailtje dan stuur ik je een link voor deze meeting. Zien we elkaar tijdens de volgende ondernemersbijeenkomst?

Het nieuwe jaar in…

Het jaar 2020 zit erop, de laatste oliebol is gegeten en de kerstboom is weer ontdaan van zijn ballen. Tijd om de draad weer op te pakken.

En dat willen we onder meer doen met een ondernemersbijeenkomst.
Op donderdag 14 januari om 10:00 uur hebben we daar een uur voor gepland. Helaas nog wel van achter je laptop vragen we je mee te praten en te denken over het thema ‘Wat heeft Corona jou gebracht?’
Voorstel voor dit thema werd tijdens de laatste meeting geopperd en daar geven we graag gehoor aan. Wellicht is er tegen die tijd ook iets meer bekend omtrent eventuele versoepelingen die we dan meteen kunnen bespreken?

Wil je hierbij aanwezig wilt zijn maar heb je geen uitnodiging per mail gekregen? Stuur even een bericht naar tacovanderbijl@foodlablimburg.nl, dan stuur ik je de link!

Graag tot volgende week!

Online ondernemersbijeenkomst. Thema: Binden en Boeien van je medewerkers.

Op maandag 14 december aanstaande organiseert FoodLab Limburg weer een virtuele bijeenkomst. De online meeting start om 10:00 uur en zal naar verwachting een uurtje duren. We nodigen hierbij alle horecaondernemers in Limburg uit om mee te denken en te praten over het thema ‘Binden en Boeien van je medewerkers. Ook jij kunt erbij zijn door gebruik te maken van deze link

Wees erbij, want samen moeten we het doen!

Update

Mis niets, en meld je aan voor de FoodLab Update!