• foodlab-limburg-vakantiebaan-banner-940x400
  • foodlab-limburg-vakantiebaan-button-300x300

Op weg naar een culinair en gastvrij limburg

De horeca is enorm in beweging. Het aantal horecabedrijven groeit sterk en consumenten zijn weer bereid meer uit te geven aan eten en drinken buiten de deur. Tegelijkertijd is diezelfde consument kritischer dan ooit en goed personeel is steeds moeilijker te vinden en te behouden. 

Limburg als dé culinaire regio

We willen in Limburg onze provincie profileren als dé culinaire regio en daarvoor is actie nodig. Bedrijfsleven, overheden en onderwijs slaan daarom de handen ineen door het oprichten van één Centrum voor Innovatief Vakmanschap: FoodLab Limburg.

Hospitalitydagen: leer in 1 dag de belangrijkste horeca skills

Ben jij op zoek naar een vakantiebaan in de horeca? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Op 4 juni 2019 leer jij in 1 dag de belangrijkste horeca skills. In Roermond, Venlo, Venray , Leudal of Weert. Helemaal gratis!

Vernieuwen, verbeteren, elkaar versterken

Met onder andere vernieuwende vormen van onderwijs, een platform voor experiment en innovatie en gezamenlijk overleg over goed werkgeverschap en ondernemerschap werken Gilde Opleidingen, VISTA college, HBO en de Limburgse horecabedrijven optimaal samen. Hier leest u meer over wat en hoe we dat doen.