Masterclass HACCP in de Horeca

  • Berichtcategorie:Workshops
Masterclass HACCP in de Horeca

Bij een bezoek aan jouw horecabedrijf rekent je gast op voedselveilige producten.
Wil jij weten aan welke wettelijke eisen op het gebied van voedselveiligheid jij moet voldoen?
En hoe je, bij een controle van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, kunt laten zien dat je voldoet aan de HACCP regels?

Volg dan deze Masterclass HACCP in de Horeca en zorg ervoor dat je alles te weten komt over optimale hygiëne en voedselveiligheid in je bedrijf!

FoodLab Limburg wil de horeca graag ondersteunen en organiseert daarom deze masterclass HACCP voor de Horeca.
Deze training is zeker niet alleen bedoeld voor ondernemers. Alle medewerkers van horecagelegenheden en cateringbedrijven waar met bederfelijke voedselmiddelen en dranken wordt gewerkt, moeten op de hoogte zijn van de geldende regelgeving. Dus ook beheerders en van sportkantines of verenigingen kunnen hun voordeel doen met deze masterclass

Datum: Dinsdag 5 oktober 2021  van 14:00 tot 17:00 uur.

Duur: 3 uur

Groepsgrootte: 12 personen (bij minder inschrijvingen vervalt deze datum)

Locatie: Op locatie

Prijs: € 50,- p.p. (partners van FoodLab Limburg krijgen een korting van 20%)

 

Aanmeldformulier HACCP in de Horeca