Masterclass Winterbier

  • Berichtcategorie:Workshops
Je bekijkt nu Masterclass Winterbier
foto: Michel Zoeter

Bier is al jaren bezig aan een niet te stuiten opmars in de hele horeca en thuis. Iedereen heeft zijn favoriet, nieuwe ontdekking of bijzondere smaak waar over verteld wordt. Bier is afwisselend, smaakvol uitdagend, helemaal van deze tijd en heel erg lekker!

FoodLab Limburg wil jullie op 23 november kennis laten maken met een klein maar spectaculair deel van de bierwereld: namelijk Winterbier.

Wim Eussen, Internationaal Biersommelier en mede-eigenaar/brouwer bij Brouwerij Rolduc, neemt je met vijf verschillende proefglazen mee langs bijzondere en heerlijke eindejaarsbieren.

 

Verwacht donkere en blonde bieren, hoog in smaak en passend bij het vaak gure weer én de gezelligheid van de laatste kalendermaanden van het jaar. Elk bier wordt begeleid door een passend hapje om de smaken naar een nog hoger niveau te tillen.

Datum:  Dinsdag 23 november 2021 van 18:00 tot 20:00 uur.

Duur:  2 uur

Beschikbare plaatsen: 15 (bij minder dan 10 inschrijvingen zal deze Masterclass worden geannuleerd)

Locatie: Proeflokaal van Brouwerij Rolduc

Prijs: € 30,= p.p.

Aanmeldformulier – Masterclass Winterbier