Online bijeenkomst FoodLab Limburg

  • Berichtcategorie:Nieuws
Je bekijkt nu Online bijeenkomst FoodLab Limburg

Op vrijdag 20 november organiseerde FoodLab Limburg voor de tweede keer deze maand voor aangesloten ondernemers een online bijeenkomst. Ook tijdens deze meeting stond de Corona crisis centraal. En bespraken we thema’s als ‘Hoe beleef jij deze periode en hoe ga je deze Corona-crisis te lijf’, ‘Hoe houd je het hoofd boven water houden nu je voor de tweede keer gedwongen wordt je bedrijf te sluiten en welke tips er zijn voor collega’s’. Maar ook stelden wij de vraag waar FoodLab Limburg de ondernemers juist nu mee kan ondersteunen!

Save the Date!

Wij kijken tevreden terug op een tweetal goede bijeenkomsten, waarbij zich interessante en inhoudelijke gesprekken ontwikkelden. Ook de deelnemende ondernemers onderschreven de meerwaarde ervan. Wij danken hierbij nogmaals alle aanwezigen voor hun inbreng. Ook een speciaal dankjewel aan het adres van KHN voor hun adviserende rol tijdens de gesprekken. FoodLab Limburg zal dan ook met regelmaat dergelijke online bijeenkomsten gaan organiseren. Hiervoor hebben we meteen een paar nieuwe data in de agenda gezet:

De eerste zal plaatsvinden op woensdag 2 december 2020. Deze online bijeenkomst, speciaal voor de partners van FoodLab Limburg, zal in de ochtend plaatsvinden van 10.00 tot 11.00 uur. Een uitnodiging evenals het thema zal tegelijk met de link per mail aan alle partners worden verstuurd.

De tweede meeting, op maandag 14 december 2020, zal dan weer een ‘plenaire’ sessie zijn voor alle bij FoodLab Limburg aangesloten bedrijven en organisaties. Ook deze online bijeenkomst zal zich in de ochtend van 10.00 tot 11.00 uur afspelen. Ook hiervoor zal binnenkort een uitnodiging, thema en link worden gemaild.

Dus houd je mailbox (inclusief spambox) in de gaten en zet de datum alvast in je agenda!