Partners

FoodLab Limburg is een samenwerking tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Wat begon met een inspiratietrip naar Baskenland, is nu uitgegroeid tot een community van partijen die allemaal bereid zijn een actieve rol te spelen bij de ontwikkeling van culinair en gastvrij Limburg. Door kennis, faciliteiten, mensen en financiële middelen in te brengen, creëren we gezamenlijk de voorwaarden om echte stappen te kunnen zetten.

Grondleggers

Partners

Doet u ook mee?

Wilt u ook dat het horecavak weer een vak wordt waar jongeren voor in de rij staan? Wilt u werken met gepassioneerde mensen en de branche gezamenlijk op een hoger plan tillen? Wilt u meehelpen om Limburg op te kaart te zetten als dé culinaire regio? Dat kan gemakkelijker dan u denkt.

Bijvoorbeeld door uw keuken, materialen of leermeesters voor een aantal uren ter beschikking te stellen. Door gastlessen en workshops te geven. Of door mee te denken over maatwerktrajecten en nieuwe opleidingen.

Vul onderstaand formulier in, mail naar info@foodlablimburg.nl of bel met 088-4682017 voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden van samenwerking:

Sluit Menu