Innovatieve food en hospitality opleidingen

Mensen laten genieten van lekker eten en drinken. Gasten zich welkom laten voelen, persoonlijke aandacht geven en het ze helemaal naar de zin maken. Werken in food en hospitality is het leukste wat er is. Tenminste, dat vinden wij van FoodLab Limburg. Jij ook? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Leren van de beste vakmensen op locatie

Gilde Opleidingen en VISTA college werken samen met meer dan 70 Limburgse bedrijven in de horeca en vrijetijdsindustrie onder de naam FoodLab Limburg. Samen zorgen we ervoor dat de opleidingen nog inspirerender en praktischer worden. En vooral: beter passend bij jouw wensen en talenten.

We gaan alle opleidingen de komende jaren stap voor stap aanpassen. Daarnaast creëren we nieuwe opleidingen zoals Gespecialiseerd Kok en Allround Hospitality Medewerker. Maatwerk voor bedrijfsopleidingen worden ook opgestart.

Wat mag je verwachten?

FoodLab Limburg stimuleert het leren in de praktijk: bij restaurants, hotels, vakantie parken, toeristische attracties of fastfood bedrijven. Samen bepalen we wat het beste bij je past: een BOL- of BBL-traject en het niveau waarop je de opleiding wilt volgen. Daarna bekijken we wat de beste plek is voor jou om te leren wat je wilt leren. Les en begeleiding krijg je van de docenten en van de leermeester van het bedrijf, op een locatie bij jou in de regio. Waar je ook leert: je leert het van de beste vakmensen in Limburg!

Interesse

Ja ik ben geïnteresseerd in het FoodLab Limburg concept. 

Persoonlijke gegevens

Voorkeur opleiding

Keuken BOL / BBL niveau 2, 3, 4

Een mooie baan met toekomst

Er zijn veel vacatures bij Limburgse restaurants, hotels en vrijetijdsbestemmingen. Een baan vinden na je opleiding zal dan ook geen probleem zijn.. 

De bedrijven die deelnemen aan FoodLab Limburg willen graag een goede werkgever zijn. Onderling praten de ondernemers erover hoe ze het werken in de gastvrijheid nog aantrekkelijker kunnen maken, zodat jij en veel andere jongeren trots kunnen zijn op dit mooie vak.

FoodLab Limburg – locaties

Als je kiest voor een FoodLab Limburg opleiding, ben je dus veel bij een Limburgs bedrijf te vinden. De lessen die je wel op school volgt, worden op 4 verschillende locaties gegeven.

Gilde OpleidingenVISTA college
Drakesteyn 5
6006 AG Weert
Milaanstraat 125
6135 LH Sittard
Laaghuissingel 4
5913 ES Venlo
Valkenburgerweg 148
6419 AW Heerlen

Lijkt het je wel wat?

Enthousiast geworden? Tof, dat zijn wij ook!

De plannen moeten nog verder uit gewerkt worden in de komende tijd, dus we kunnen je nog niet alle details geven. Als je het laatste nieuws wilt krijgen over het FoodLab Limburg concept, meld je dan hieronder aan als geïnteresseerde. We nemen dan contact met je op. Aanmelden voor een specifieke opleiding kan op de websites van VISTA college en Gilde Opleidingen.

Ja ik ben geïnteresseerd in het FoodLab Limburg concept. Stuur mij meer informatie.

Persoonlijke gegevens

Voorkeur opleiding

Keuken BOL / BBL niveau 2, 3, 4

Eerst meer weten?

Kijk dan op de websites van VISTA college en Gilde Opleidingen.
Heb je nu al specifieke vragen waarop je een antwoord wilt?
Mail dan naar info@foodlablimburg.nl of neem contact op met VISTA college of Gilde Opleidingen.

Sluit Menu