Innovatieve food en hospitality opleidingen

Mensen laten genieten van lekker eten en drinken. Gasten zich welkom laten voelen, persoonlijke aandacht geven en het ze helemaal naar de zin maken. Werken in food en hospitality is het leukste wat er is. Tenminste, dat vinden wij van FoodLab Limburg. Jij ook? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Leren van de beste vakmensen op locatie

Gilde Opleidingen en Arcus College werken samen met meer dan 60 Limburgse bedrijven in de horeca en vrijetijdsindustrie onder de naam FoodLab Limburg. Samen zorgen we ervoor dat de opleidingen nog inspirerender en praktischer worden. En vooral: beter passend bij jouw wensen en talenten.

We gaan alle opleidingen stap voor stap aanpassen. De opleidingen Kok, Gastheer/Gastvrouw, Manager en Fast Service gaan al in 2019 van start. Als je je aanmeldt, informeren wij je in het voorjaar of jouw opleiding in de nieuwe vorm start.

Wat mag je verwachten?

In plaats van leren op school leer je vooral in de praktijk: bij restaurants, hotels, vakantie parken, toeristische attracties of fastfood bedrijven. Samen bepalen we wat het beste bij je past: een BOL- of BBL-traject en het niveau waarop je de opleiding wilt volgen. Daarna bekijken we wat de beste plek is voor jou om te leren wat je wilt leren. Les en begeleiding krijg je van de docenten en de leermeester van het bedrijf, op een locatie bij jou in de regio. Waar je ook leert: je leert het van de beste vakmensen in Limburg!

Interesse

Ja ik ben geïnteresseerd in een FoodLab Limburg opleiding. Stuur mij meer informatie zodra de details bekend zijn (voorjaar 2019).

Persoonlijke gegevens

Voorkeur opleiding

Een mooie baan met toekomst

Er zijn veel vacatures bij Limburgse restaurants, hotels en vrijetijdsbestemmingen. Een baan vinden na je opleiding zal dan ook geen probleem zijn. Vroeger was het zo dat je altijd ’s avonds en in het weekend moest werken en dat het ook niet altijd even goed betaald werd. En eerlijk is eerlijk: op sommige plekken is dat nog zo.

Met FoodLab Limburg is dat aan het veranderen. De bedrijven die deelnemen aan FoodLab Limburg snappen ook wel dat het anders moet en anders kan. Onderling praten de ondernemers over hoe ze een betere werkgever kunnen zijn, zodat jij en veel andere jongeren trots kunnen zijn op dit mooie vak.

FoodLab Limburg – locaties

Als je kiest voor een FoodLab Limburg opleiding, ben je dus veel bij een Limburgs bedrijf te vinden. De lessen die je wel op school volgt, worden op 4 verschillende locaties gegeven.

Gilde OpleidingenArcus College
Drakesteyn 5
6006 AG Weert
Milaanstraat 125
6135 LH Sittard
Laaghuissingel 4
5913 ES Venlo
Valkenburgerweg 148
6419 AW Heerlen

Lijkt het je wel wat?

Enthousiast geworden? Tof, dat zijn wij ook!

De plannen moeten nog verder uit gewerkt worden in de komende tijd, dus we kunnen je nog niet alle details geven. Als je het laatste nieuws wilt krijgen over de FoodLab Limburg opleidingen, meld je dan hieronder aan als geïnteresseerde. Arcus College en Gilde Opleidingen nemen dan in het voorjaar contact met je op. Dan kunnen we je precies vertellen hoe de opleiding eruitziet. Aanmelden voor een specifieke opleiding kan vanaf februari 2019.

Ja ik ben geïnteresseerd in een FoodLab Limburg opleiding. Stuur mij meer informatie zodra de details bekend zijn (voorjaar 2019).

Persoonlijke gegevens

Voorkeur opleiding

Eerst meer weten?

Heb je nu al vragen waarop je een antwoord wilt?
Mail dan naar info@foodlablimburg.nl of bel +31 88 468 2017.

Sluit Menu