Vacature Projectleider Bedrijfsleven FoodLab Limburg

 • Berichtcategorie:Nieuws
Je bekijkt nu Vacature Projectleider Bedrijfsleven FoodLab Limburg

Wij zoeken voor FoodLab Limburg een enthousiaste, ondernemende, programmaleider

Wat ga je doen als programmaleider?

Je bent verantwoordelijk voor de vorming van een community in Limburg, waarbij alle stakeholders binnen de Food & Hospitality branche optimaal worden betrokken. Je slaat paden in die anderen niet eens gezien hebben -waarbij je soms weloverwogen risico’s neemt- om ondernemers en docenten te enthousiasmeren en verbinden.
Je weet de aansluiting en overlap van onderwijs en het bedrijfsleven te verbeteren én het imago van de Food & Hospitality sector te herstellen.

Jouw talent en ambitie

Jij bent een bevlogen en ruimdenkende verbinder met een grote passie voor de Food & Hospitality sector, een breed netwerk in de branche en bij voorkeur een horeca achtergrond.
Je staat stevig in je schoenen en bent representatief en authentiek. Jij maakt meteen een positieve indruk op mensen.
Je bent flexibel, een creatieve denker en doener en neemt initiatief. Je bent iemand die mogelijkheden ziet, oplossingen aandraagt en eigenaarschap uitdraagt.

Verder herken je je in onderstaande:

 • je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau;
 • je bent empathisch;
 • je hebt kennis van het beroepsonderwijs op het gebied van hospitality & food;
 • je bent een netwerker die in staat is het bedrijfsleven en onderwijs (in de sector) te verbinden om de gestelde doelen van FoodLab Limburg te realiseren;
 • je hebt gevoel voor storytelling en (social) media;
 • je bent creatief en innovatief en je kunt veranderingen implementeren;
 • je bent vaardig in het opstellen van plannen, je weet prioriteiten te stellen en je kunt deze planmatig organiseren en implementeren;
 • je bent in staat te functioneren als integraal verantwoordelijk projectleider maar ook samen te werken met de andere programmaleiders;
 • je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt geen enkele moeite je te verantwoorden.

Over FoodLab Limburg

FoodLab Limburg streeft naar een toekomst van bijzondere smaken en productbereidingen in Limburg, maar vooral naar gepassioneerde mensen die de gastronomie in Limburg naar een hoger niveau gaan brengen. FoodLab Limburg zorgt voor een parallelle ontwikkeling bij onderwijs en bedrijven; een platform waar studenten en medewerkers kennismaken met de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de sector; met de diversiteit en de mogelijkheden. We creëren leercommunities waarbij we uitgaan van een actieve student en actieve bedrijven. De leercommunities worden verspreid over de provincie Limburg en bestaan uit bedrijven en scholen die in de diverse regio’s FoodLab-activiteiten gaan ontwikkelen en uitvoeren.

Om dat doel te bereiken zet FoodLab Limburg in op een betere aansluiting van food en hospitality opleidingen op de (veranderende) vraag naar goed gekwalificeerd personeel. Ook wil FoodLab Limburg de doorstroom van het voortgezet- naar het middelbaar- en hoger onderwijs beter op elkaar afstemmen en een imagoverbetering van de hele sector bewerkstelligen.

Om de doelstellingen te verwezenlijken is er gekozen voor een driehoofdige aansturing. Een algemeen programmaleider, een programmaleider onderwijs en ontwikkeling en een programmaleider FoodLab Limburg vanuit het bedrijfsleven (deze vacature).

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdaging in een innoverend en ambitieus project voor de duur van het project tot augustus 2022, waarbij we je in eerste instantie een contract bieden voor 1 jaar.
Je krijgt volop ruimte en vrijheid om hier een eigen inbreng in te hebben en mede richting aan te geven.
Verder krijg je kansen voor verdere persoonlijke ontwikkeling, scholing en innovatie.
Het betreft een functie met een omvang van maximaal 0,6 fte (24 uur per week).

Je komt in dienst bij Gilde Opleidingen. Het salaris is ingedeeld in schaal 11 van de cao-mbo-opleidingen, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao, plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid cursusprogramma van de GO!cademy.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met één van de twee andere programmaleiders:

 • André Duijghuisen, programmaleider via telefoonnummer +31 (0)6 20 60 70 60
 • John Kromhout, programmaleider via telefoonnummer +31 (0)6 41 54 72 17

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, mail dan naar solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!

Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je motivatiebrief en je cv uiterlijk 10 februari 2020 naar Gilde via deze link.

Datum gesprekken

De gesprekken vinden plaats op 17 februari 2020.