Leer in 1 dag de belangrijkste horeca skills

Ben jij op zoek naar een vakantiebaan in de horeca? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Op 4 juni 2019 leer jij in 1 dag de belangrijkste horeca skills. In Roermond, Venlo, Venray , Leudal of Weert. Helemaal gratis!

Dit leer je allemaal in 1 dag

Het programma verschilt per locatie, denk bijvoorbeeld aan:

  • Bier tappen
  • De perfecte cappuccino maken
  • 3 borden tegelijk uitserveren
  • Lopen met een vol dienblad
  • Afrekenen
  • En nog veel meer!

Met certificaat en dikke kans op die vakantiebaan

Aan het eind van de dag ontvang je een certificaat van FoodLab Limburg en kun je direct vacatures bij mooie horecabedrijven in de buurt checken en solliciteren. Wie weet heb je direct die vakantiebaan in de pocket!

Aanmelden

Meld je hier direct aan >

Waar en wanneer?

Programma Roermond

4 juni van 9.30 tot 16.00 uur

  • start om 9.30 bij Munstercafé (Munsterplein 17)
    • uitleg dagprogramma
    • hoe maak je de perfecte kop koffie?
    • wat wordt verwacht van een goede gastheer/gastvrouw?
    • lunch voorbereiden
  • Munsterhof
    • bedienen, bestellen en serveren
    • tafel indekken
    • borden opmaken en doorgeven
    • samen lunchen
  • Hotel Dux
    • hoe gaat het eraan toe in een luxe hotel?
  • Munstercafé
    • napraten met een drankje
    • uitreiking certificaten
    • vacatures checken

Meld je hier direct aan >

Programma Venlo

4 juni van 10.00 tot 16.00 uur

  • start om 10.00 bij Beej Benders (Monseigneur Nolensplein 54) met uitleg dagprogramma
  • De Loft 23: workshop dranken
  • Holland Casino: workshop Food, incl. proeverij
  • Van der Valk: gastvrijheid / hospitality
  • Beej Benders:
    • workshop koffie/ barista
    • napraten met een drankje, beantwoorden vragen
    • uitreiking certificaten
    • vacatures checken

Meld je hier direct aan >

Programma Venray

4 juni van 9.30 tot 16.00 uur

  • start om 9.30 bij Proeflokaal Goesting (Henseniusplein 13)
    • uitleg dagprogramma
    • wat maakt de horeca zo te gek?
    • workshop bier tappen en serveren
  • Beejekurf
    • gastvrijheid in een restaurant
    • etiquette
    • ambachtelijk vakmanschap
    • wijn
    • samen lunchen – de lunch wordt verzorgd door de souschef van Albron-Vakantiepark Het Meerdal
  • Kaffee met
    • workshop koffie en thee
    • napraten met een drankje, beantwoorden vragen
    • uitreiking certificaten
    • vacatures checken

Meld je hier direct aan 

Programma Leudal

4 juni van 9.30 tot 14:00 uur

  • Inloop tussen 9.30 en 10:00 uur bij La Selva Food & Drinks op Recreatiepark De Leistert (Heldensedijk 5 in Roggel)
  • Uitleg dagprogramma en introductie werken in de horeca
  • Workshops:
    • koffie
    • bier tappen en serveren
    • snijtechnieken (keuken)
  • Samen lunchen
  • Napraten met drankje en vragen beantwoorden
  • Uitreiken certificaten
  • Vacatures checken en sollicitatiemogelijkheid

Meld je hier direct aan >

Programma Weert

4 juni van 10.00 tot 12.00 uur

  • Start om 10:00 uur bij Grand Café Weerter Bazaar (Markt 17) met rondleiding door het bedrijf, vragenronde, koffie en vlaai. 

Meld je hier direct aan >

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Limburgse horeca,
Gilde Opleidingen, Arcus College en Provincie Limburg.

Heb je vragen? Mail dan naar info@foodlablimburg.nl

Sluit Menu